Back to top

Често задавани въпроси

Какви методи на плащане приемате?

Приемаме плащания в брой, банкови преводи, плащания с кредитна и дебитна карта.

Колко време отнема захранването на сметката?

Ако използвате кредитна или дебитна карта, вашата сметка ще бъде захранена до около 5 минути. Ако изпратите пари с банков превод, ще отнеме 1-2 работни дни.

Колко време отнема тегленето на пари от сметката?

Обикновено са необходими 1-2 работни дни, за да получите парите по банковата си сметка, и до 3 работни дни, за да ги получите по кредитната/дебитната си карта.

Начислявате ли такси за захранването на сметката?

При захранване на сметката ви се начисляват такси, чийто размер варира в зависимост от метода на плащане и валутата на вашата сметка. Моля да имате предвид, че ако ползвате банков превод, вашата банка може да ви начисли банкова такса.

Начислявате ли такси за тегленето на пари от сметката?

За теглене на средства от сметката ви не удържаме такси, но е възможно вашата банка да начисли такива. Нямаме допълнителни такси за банкови преводи. Моля, имайте предвид, че от съображения за сигурност в повечето случаи връщаме парите ви чрез същия метод на плащане, който сте използвали първоначално, за да депозирате пари по сметката си.

Мога ли да захраня сметката си през чужда банкова сметка или кредитна карта?

Не. Вашата сметка може да бъде захранвана само през личната ви банкова сметка или кредитна карта.

Как мога да изтегля пари от моята сметка в Trader.bg?

Поради съображения за сигурност ще върнем парите ви чрез същия метод на плащане, който сте използвали първоначално, за да депозирате пари по сметката си.

  • Ако сте захранили сметката си по банков път, ще върнем сумата по същата банкова сметка, която сте използвали, за да захраните.
  • Ако сте използвали кредитна/дебитна карта, за да захраните сметката си, ще върнем сумата по картата ви. Ако сте използвали повече от една дебитна/кредитна карта, автоматично ще изберем една от тях, за да върнем сумата.

Забележка: Ако сте използвали няколко различни метода за захранване, ще върнем средствата по вашата кредитна/дебитна карта.

Започни БЕЗПЛАТНО за по-малко от минута.

Търгувай с Валути, Злато, Петрол и CFD директно в браузъра.

БЕЗПЛАТНА Демо сметка с 10 000 лв.
Чат с нас