chat icon

Финансови новини

17:00

САЩ: Мичигански индекс на потребителското доверие - финален: 97.1

Финалната стойност на Мичиганския индекс на потребителското доверие за май е 97.1 пункта, очакваше се да достигне 97.5 пункта. Trader.bg припомня, че показателят бе 97.0 пункта при предварителното изчисление.

15:30

САЩ: Потребителски разходи - предварителни 3м/г: 2.4%

Предварителната стойност на потребителските разходи за първото тримесечие на тримесечна база, коригирана за година, е 2.4%, очакваше се да достигне 2.4%. Trader.bg припомня, че показателят бе 2.4% за предходния период.

15:30

САЩ: Брутен вътрешен продукт (БВП) - ревизиран 3м/г: 1.2%

БВП - ревизиран за първото тримесечие на тримесечна база, коригиран за година, е 1.2%, очакваше се да достигне 0.8%. Trader.bg припомня, че показателят бе 0.7% при предходното изчисление.

Настоящата информация не представлява професионален, финансов или инвестиционен съвет и не може да бъде използвана като препоръка за сключване на сделки. Авус Капитал не носи отговорност за последствията, до които може да доведе нейната употреба. Текстовете имат информационна цел и няма гаранция за точността и пълнотата на съдържанието. Потребителите на този сайт използват предоставената в него информация на своя собствена отговорност. Моля, имайте предвид, че търговията с договори за разлика носи висок риск от загуба.