Финансови новини

15:30

Канада: Продажби на дребно м/м: -0.3%

Продажбите на дребно за август на месечна база са -0.3%, очакваше се да достигнат 0.4%. Trader.bg припомня, че показателят бе 0.4% за предходния период.

15:30

Канада: Индекс на потребителските цени г/г: 1.6%

Индексът на потребителските цени за септември на годишна база е 1.6%, очакваше се да достигне 1.6%. Trader.bg припомня, че показателят бе 1.4% за предходния период.

15:30

Канада: Индекс на потребителските цени м/м: 0.2%

Индексът на потребителските цени за септември на месечна база е 0.2%, очакваше се да достигне 0.3%. Trader.bg припомня, че показателят бе 0.1% за предходния период.

Настоящата информация не представлява професионален, финансов или инвестиционен съвет и не може да бъде използвана като препоръка за сключване на сделки. Трейдинг 212 не носи отговорност за последствията, до които може да доведе нейната употреба. Текстовете имат информационна цел и няма гаранция за точността и пълнотата на съдържанието. Потребителите на този сайт използват предоставената в него информация на своя собствена отговорност. Моля, имайте предвид, че търговията с договори за разлика носи висок риск от загуба.

Нямаш сметка в Trader.bg?

Търговията с договори за разлика носи висок риск от загуба.

Чат с нас
Търговията с договори за разлика носи висок риск от загуба.
Предупреждение за риск
Търговията с договори за разлика носи висок риск от загуба.