Финансови новини

15:30

Канада: Индекс на потребителските цени г/г: 1.4%

Индексът на потребителските цени за октомври на годишна база е 1.4%, очакваше се да достигне 1.4%. Trader.bg припомня, че показателят бе 1.6% за предходния период.

15:30

Канада: Индекс на потребителските цени м/м: 0.1%

Индексът на потребителските цени за октомври на месечна база е 0.1%, очакваше се да достигне 0.1%. Trader.bg припомня, че показателят бе 0.2% за предходния период.

15:30

САЩ: Разрешителни за строеж: 1.297 млн.

Разрешителните за строеж за октомври са 1.297 млн., очакваше се да достигнат 1.247 млн. Trader.bg припомня, че показателят бе 1.225 млн. за предходния период.

Настоящата информация не представлява професионален, финансов или инвестиционен съвет и не може да бъде използвана като препоръка за сключване на сделки. Трейдинг 212 не носи отговорност за последствията, до които може да доведе нейната употреба. Текстовете имат информационна цел и няма гаранция за точността и пълнотата на съдържанието. Потребителите на този сайт използват предоставената в него информация на своя собствена отговорност. Моля, имайте предвид, че търговията с договори за разлика носи висок риск от загуба.

Нямаш сметка в Trader.bg?

Търговията с договори за разлика носи висок риск от загуба.

Чат с нас
Търговията с договори за разлика носи висок риск от загуба.
Предупреждение за риск
Търговията с договори за разлика носи висок риск от загуба.