Финансови новини

23:45

Нова Зеландия: Търговски баланс: -566 млрд. NZD

Търговският баланс за януари е -566 млрд. NZD, очакваше се да достигне -2710 млрд. NZD. Trader.bg припомня, че показателят бе 640 млрд. NZD за предходния период.

17:30

САЩ: FED индекс на Далас: 37.2

FED индексът на производствената активност за района на Тексас (TMOS) е 37.2 пункта за февруари. Trader.bg припомня, че показателят бе 33.4 пункта за предходния период.

17:00

САЩ: Продажби на нови домове: 0.593 млн.

Продажбите на нови домове за януари са 0.593 млн., очакваше се да достигнат 0.655 млн. Trader.bg припомня, че показателят бе 0.625 млн. за предходния период.

Настоящата информация не представлява професионален, финансов или инвестиционен съвет и не може да бъде използвана като препоръка за сключване на сделки. Трейдинг 212 не носи отговорност за последствията, до които може да доведе нейната употреба. Текстовете имат информационна цел и няма гаранция за точността и пълнотата на съдържанието. Потребителите на този сайт използват предоставената в него информация на своя собствена отговорност. Моля, имайте предвид, че търговията с договори за разлика носи висок риск от загуба.

Нямаш сметка в Trader.bg?

Търговията с договори за разлика носи висок риск от загуба.

Чат с нас
Търговията с договори за разлика носи висок риск от загуба.
Предупреждение за риск
Търговията с договори за разлика носи висок риск от загуба.